Ha külföldi hallgatók egy csoportja érkezne a megyédbe, mit mutatnál meg nekik a környékből? Ezt a kérdést teszi fel magának minden félévben az ESN Miskolc csapata, és ebben az évben Tokajra esett a választás!
Mindig is vágytál arra, hogy megmutasd, mire vagy képes igazán? Szeretnél csinálni valami hasznosat az egyetem mellett, de még nem tudod, mi lenne az? Jó csapatjátékosnak tartod magad?
A Miskolc Trip egy kétnapos kirándulás, amit azért szervezünk meg minden szemeszterben, hogy a hozzánk érkező Erasmusos diákok is megismerhessék Miskolc nevezetességeit.
Egy új országba érkezni hatalmas kihívás. Éppen ezért az ESN Miskolc csapata minden szemeszter elején megszervezi a Welcome Week eseménysorozatot, amely során a külföldi és magyar hallgatók megismerhetik egymást és a várost.
miskolci_egyetem_erasmus_mentor_felveteli
Erasmus mentorként találkozhatsz a Miskolci Egyetemen tanuló külföldi diákokkal, megismerheted kultúrájukat, illetve segíthetsz nekik boldogulni egy számukra idegen országban és városban, ami a Te otthonod!
Találós kérdés: hol találkozik Joker, Batman, a Szerelem doktor és egy hentes? Olvass tovább, és megtudod a választ ;)
When you arrive to a new country for a whole semester you could feel a littlebit lost. But not if you’re an Erasmus student and you have your mentor! The ESN members were so nice that they organised a so-called Welcome week.

Pages