Halloween Party by ESN Miskolc

Találós kérdés: hol találkozik Joker, Batman, a Szerelem doktor és egy hentes?

Olvass tovább, és megtudod a választ ;)

Október 31. köztudottan halloween ünnepe, amely Magyarországon is egyre elterjedtebb, így az ünneplésből mi sem maradhattunk ki! Az Erasmus Miskolc csapata egy fergeteges hangulatú halloween partit szervezett a külföldi diákok és mentoraik számára.

Ám azért, hogy még érdekesebb legyen a buli, az ijesztő jelmezek mellett a ’90-es évek divatja szerint is beöltözhetett bárki.

Már a kora délutáni órákban elkezdődött a lázas készülődés és tervezgetés, hogy ki milyen jelmezt és sminket fog viselni, és a hangulat az este közeledtével egyre csak fokozódott.

Némi technikai probléma és egy gyors helyszínváltoztatás után a Grizzly Music Pub-felé vettük az irányt és indulhatott a buli! A szervezők pizzával és welcome drinkkel vártak minket, így nem kellett attól tartani, hogy valamelyik zombi megéhezik és elfogyaszt valakit vacsorára.

A résztvevők izgalmasabbnál izgalmasabb sminkekben és öltözékekben érkeztek, néhány jelmez esetében fejtörést is okozott, hogy ki rejtőzhet alatta.

És ez még nem minden! Az Erasmus Miskolc tagjai ’90-es évek témájú kvízzel is készültek, de az este fénypontja egyértelműen a jelmezverseny volt, melyen egyaránt díjazták a kreativitást és a kivitelezést is. Batman és Joker mellett versenybeszállt még a hentes, a boszorkány, a sorozatgyilkos és még a családon belüli erőszak című páros jelmez is. Az egyik legnépszerűbb motívum a sugar skull volt, ami Kakucs Anitát és Józsa Tinát is megihlette és jelmezükkel el is nyerték a harmadik helyezettnek járó díjat. A második helyezett Ernestas Rasickas lett, aki egy meglehetősen ijesztő hentest alakított. A zsűri Juan de la Ciervának ítélte oda az első helyezettnek járó díjat, aki szintén sugar skull-ként szállt versenybe.

Túlzás nélkül állíthatom, hogy mindenki nagyon jól érezte magát és a legkitartóbbak még folytatták a bulizást egészen reggelig.

A halloween party a félév egyik legnépszerűbb és legsikeresebb rendezvénye volt, remélem hagyomány lesz belőle és minden évben felejthetetlen partit csapunk az ünnep alkalmából!

 

Ja, és majdnem elfelejtettem választ adni a kérdésre, ha eddig nem lett volna egyértelmű – hát persze, hogy egy Erasmus partin!

Fülöp Fruzsina