2022. január 18-án ünnepélyes keretek között megrendezésre került a szemeszterzáró vacsoraest, aminek a Creppy Palacsintaház adott otthont.
Ez a vacsoraest remek lehetőség volt, hogy a tagokkal, mentorokkal és alumnikkal együtt lezárjuk az elmúlt félévet, és hogy együtt ünnepeljük meg közös sikereinket. Ez az esemény nem csak ezért volt különleges, hanem mert vendégeink között köszönthettük a Miskolci Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságától Andráskó Dórát, Magyar Ágnest, valamint Körtesi Gyopárt is. Ezt egy nagyszerű lehetőségnek tekintettük, hogy kicsit jobban megismerjük őket, illetve, hogy jobban tudjuk tartani a kapcsolatot az irodával.
Ezen esemény helyet adott egy hivatalos átadónak, ugyanis második alkalommal volt lehetőség ösztöndíjak kiosztására: „Az ESN Miskolc kiemelkedő képviselője” kategóriában. Ezen díjakat a következő személyek kapták meg:


- Fedor Laura ➡ Kimagasló szervezeten belüli tevékenységért
- Kántor Boglárka ➡ Kimagasló szervezeten belüli tevékenységért
- Barcsik Barbara ➡ Kimagasló szervezeten belüli tevékenységért
- Szabó Nikolett ➡ Kimagasló mentorálási tevékenység
- Mihályi Levente ➡ Kimagasló mentorálási tevékenység


Valamint elismerésben részesült további 5 mentor kiemelkedő munkájuknak köszönhetően. Ők pedig a következőek:


- Sütő Fruzsina
- Bodnár Ferenc
- Békési Zita
- Szilágyi Viktor
- Rima Vivien


Remek hangulatban telt az este, mindenki nagyon jól érezte magát. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a hivatalos vacsora után a városban folytatódott tovább az ünneplés.


Szerző:
Barbara Barcsik