ESN Miskolc Farsang

A külföldi diákok és mentoraik számára nem telhet el a február farsangi buli nélkül, ezért hát eleget téve a hagyományoknak, idén is megrendezésre került az ESN farsang. Ötletesebbnél ötletesebb jelmezek bukkantak fel a Beer Luck pubban, ahol welcome drink és pizza várta a résztvevőket. Túlzás nélkül állíthatom, hogy a jelmezek egytől egyig nagyon kreatívak voltak, akadt, aki még a haját is pirosra festette a buli kedvéért. A legjobb jelmezt, egy az ESN Miskolc által megszervezésre kerülő tokaji kirándulásra szóló jeggyel jutalmazta a szakavatott és már rutinosnak számító zsűri.

Bár szoros volt a verseny, a harmadik helyet Mert Yandimata szerezte meg egy csontváz jelmezzel, míg a második helyezett Ilayda Cuvalci sugarskull öltözete lett. Az első helyen Merili Konik őzike jelmeze végzett, megnyerve ezzel a fődíjat.

Az este nagyon jól sikerült, a buli nem csak az Erasmusos diákok körében volt népszerű, Stipendiumos hallgatók is akadtak szép számmal. A jelmezes és jelmez nélküli résztvevők is egyaránt nagyszerűen érezték magukat, a buli még az Egyetemvárosban is folytatódott, a többi pedig már csak történelem ;)

 

Fülöp Fruzsina