miskolci_egyetem_erasmus_mentor_felveteli

Google Űrlap jelentkezéshez

Szeretnél egy nemzetközi csapat tagja lenni, nyelveket tanulni és közben barátokra lelni a világ körül? 

Akkor itt a helyed az ESN Miskolc csapatában! 
Jelentkezz Te is mentornak és légy részese egy szuper közösségnek! 

GYIK

Mennyi időt fog ez igénybe venni egy félév alatt? 
Két fix feladatod van a félév során: segíteni nekik eljutni az Egyetemre és beiratkozni a kollégiumba, illetve elvinni őket a Bevándorlási Hivatalba. Ez körülbelül 4 órát tesz ki összesen. Ezen kívül előfordulhat, hogy a mentoráltad megbetegszik, ilyenkor a kollégiumi orvoshoz szoktuk őket elvinni. Azonban ha nagyon nem érsz rá, nyugodtan megkérheted mentortársaidat, hogy segítsenek.  

Probléma, hogy nem vagyok "perfekt" angolból? 
Nem szükséges nyelvvizsga, hogy mentornak jelentkezz. SŐT! A program ideje alatt fejlesztheted nyelvtudásodat és akár új nyelveket is elsajátíthatsz. 

Jár érte ösztöndíj? 
Ösztöndíj nem, viszont cserébe remek élményekkel és új barátokkal gazdagodhatsz, ami többet ér a pénznél. Továbbá a programokon is részt vehetsz kedvezményes áron, például egy élményekben gazdag egri kiránduláson. 

Mi szükséges hozzá, hogy mentornak jelentkezzek?
Jókedv, illetve részvétel egy mini interjún, amelyre az ESN Miskolc irodájában kerül sor (E/2. 2.em. 227-es szoba).

Milyen további lehetőségek várhatnak rám az ESN Miskolcban?
Önkéntes munka ellenére rengeteg, a munkaerőpiacon is hasznos tapasztalatot szerezhetsz, amikhez először candidate-ként, majd tagként kell csatlakoznod hozzánk. Legnagyobb előnyünk az, hogy a fiatal munkavállalók által oly buzgón keresett önmegvalósítás karnyújtásra áll tőlünk. Kreativitásunkat szabadjára engedve dolgozhatunk azon, hogy a Miskolci Egyetemre érkező diákok itt tartózkodása a lehető legautentikusabb, élményekkel teli és zökkenőmentes legyen. Számos területet érint tevékenységünk, többek között: eseményszervezés, közösségi média kezelés, tartalomkészítés, városmarketing, szövegírás, eseményfotózás, társadalmi felelősségvállalás, csapatmunka, csapat koordinálás.

Közösségi média kezeléssel, tartalomkészítéssel kapcsolatos tapasztalatok. Mind angol tudás, szövegírói készség, illetve grafikai tervezés terén rengeteg kihívással kecsegtet kösösségi média felületeink kezelése. Ide kapcsolódhat még az esemény és egyéb fotózás, illetve a videózás. Ezek manapság értékes és hasznos tapasztalatok, amik egy social media manager állás megszerzését nagyban megkönnyíthetik.

Azt is kipróbálhatod, milyen egy rendezvényszervező csapatban dolgozni, és elejétől a végéig megszervezni mondjuk egy 70 fős eseményt külföldi hallgatók számára. A közösségi médiához hasonlóan itt is szabadjára engedhetjük a kreativitásunk az eseményekkel kapcsolatban, rajtunk áll, hogy milyen témájú esemény, hol és mikor kerül megszervezésre, csupán az a szabály, hogy felkeltse a hallgatók érdeklődését és beleférjen egy önkéntes hallgatói szervezet profiljába.
A galériában, vagy a linkeken megtekintheted, milyen eseményeket, illetve közösségi média posztokat szervezünk/tervezünk!

A felvételi további menetéről a határidő lejárta után, e-mailen keresztül értesítünk benneteket.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress bennünket bátran!

Facebook
Instagram
Twitter

esnmiskolc@gmail.com