Nekünk egyetemistáknak már a kreatív, kihívást jelentő feladatok azok, melyek igazán fontosak egy munkahelyen. Mégis, ilyen tapasztalatokkal kevés helyen gazdagodhatunk egyetemi éveink alatt.

Az ESN Miskolcnál kreativitásodat elengedve, diáktársaiddal együtt, egy nemzetközi csapatért dolgozva ismerheted meg a

• rendezvényszervezés,
• pénzügyek,
• fotózás,
• grafikai tervezés,
• eseménymarketing,
• közösségi média, szövegírás és videózás világát, illetve sok mást, ami egy nemzetközi diákszervezet életében felmerülhet. 🤩

Csatlakozz hozzánk és tegyél szert egy alapos és aktív angol nyelvtudásra, gyakorolj más nyelveket anyanyelvi beszélőkkel, tanuld meg, milyen egy nemzetközi környezetben tevékenykedni! Legyen ez egy olyan sor, amit büszkén, és jó emlékekkel együtt írsz majd be az önéletrajzodba!

📝 Június 23-ig tudsz jelentkezni az alábbi űrlapon: bit.ly/ESNfelvi

Ilyen tevékenységi körökben szerezhetsz nálunk tapasztalatot:


Eseményszervezés:
Fő feladatunk az eseményszervezés, ahol rengeteg dolog merül fel a szervezőkészségtől a kreatív ötletelésig. Az ESN Miskolc közösségének (külföldi diákok, helyi mentorok) szervezünk eseményeket, főleg helyileg.

Pénzügyek:
Ha a pénzügyi területek érdekelnek, lehetőséged nyílik betekinteni egy önkéntes szervezet pénzügyeinek rejtelmeibe. Esemény ugyanis nincs pénz nélkül.

Grafikai tervezés/tartalomgyártás/közösségi média kezelés: Fejlődhetsz a grafikai tervezésben, amik szükségesek pl. a közösségi média posztokhoz, de emellett szoktunk szóróanyagokat is készíteni saját grafikával. Emellett belekóstolhatsz a közösségi médiára való tartalomgyártás, és a közösségi média kezelés világába.

Mentorok koordinálása és HR:
HR jellegű tapasztalatokat is szerezhetsz nálunk, hiszen számos mentorunk és operatív tagunk van. Ez nagy kihívást és fejldődési lehetőséget nyújt a belső motiváció és a “munkaverő megtartás” területein.

Eseményfotózás/videózás:
Ha szeretnéd gyakorolni az emberek fotózását/videózását, szeretettel várunk.

Partnerek keresése és velük való kapcsolattartás:
Az ESN kedvezménykártyája az ESNcard, ami egy szinte egész Európában érvényes kedvezménykártya. Ehhez keressük a legjobb miskolci partnereket, illetve a meglévő partnerek menedzselésével is akad feladat/kihívás.

Egyesület alapítása és egyéb jogi kérdések:
Hosszabb távú terveink közé tartozik egy egyesület alapítása, amivel természetesen nagyon sok jogi kérdés és kihívás merül fel.

Ha vannak kérdéseid, keress minket nyugodtan üzenetben, vagy nézd meg a gyakran ismételt kérdéseket az alábbi linken: https://docs.google.com/document/d/1ZEcwzpJ_FNVjJj--4ocSUXragtvsw7dAguc2VKL5mR4/

Date: 
04/06/2020 - 08:00 to 25/06/2020 - 23:00
Address: 
Hungary
  • Everyone is invited.